Header-06.jpg
 

DET NATURLIGA VALET

ett självklart mål för oss

 

Kvalitets- och miljöarbete

 

Kvalitets- och miljöarbete är ett självklart mål för oss. Det systematiska arbetet med kvalitet och miljö är en naturlig del av vår vardag, och regelbundna uppföljningar borgar för ständig minskning av miljöpåverkan och successiv höjning av kvaliteten.

Kvalitet betyder noggrannhet, förtroende och goda kundrelationer. Att samma människor återkommer på uppdragen. Att vi kommer de tider vi sagt. Att vi städar enligt dina önskemål. Att vi tar personligt ansvar och uppför oss professionellt. Både internt och externt ska kommunikationen vara rak och öppen. Kunden ska alltid känna att deras synpunkter hanteras seriöst.

Miljö är en av de riktigt stora frågorna idag – både globalt och för Lilja & Co. Vi tar vårt ansvar genom att välja miljöklassade rengöringsmedel och kemikalier, främst moderna kemikalier som uppfyller både kvalitets- och miljökrav. Vi strävar efter att använda fordon som är skonsammare mot miljön och vi är sparsamma med vatten och el. Att källsortera är förstås helt naturligt, och hos de kunder som ännu inte infört sortering bidrar vi med kunskap och erfarenhet. 

 

Personuppgiftspolicy


Cookies